20 de ani, în 20 de episoade, până în 20 iunie 2020.

Un proiect prin care au fost celebrati cei 20 de ani de existenta ai Districtului 2241 printr-o, serie de emisiuni jubiliare ale unor întâlniri prietenești, deschise, rotariene, unde au participat Past Governori și mai mulți Președinți de cluburi.

Dragi Rotarieni,
 
Ne apropiem de finalul acestui an rotarian Rotary Connects The World care, în ciuda provocărilor pe care le-a adus, ne-a conectat mai mult cu noi înșine, cu cei dragi, cu cei a căror inimă pulsează în același ritm cu al nostru, și ne-a conectat mai profund cu comunitățile noastre și cu lumea întreagă. Ne-a arătat cât de vital este chiar și cel mai mic gest de implicare și rezolvare a problemelor. Spiritul rotarian al prieteniei și al dedicării în serviciu mai presus de sine s-a arătat în toate acțiunile voastre.
 
Mandatul 2019-2020 este așa cum am promis și unul de celebrare a 90 de ani de Rotary în România și 20 de la înființarea Districtului 2241 România & Republica Moldova. Acum, la final de mandat, vă invit să încheiem împreună acest an rotarian de excepție printr-o serie de emisiuni dedicate celor 20 de existență ai Districtului nostru.
 
Începând cu ziua de Joi, 28 mai, în fiecare zi, de la ora 18 vă invit pe toți să urmăriți seria de emisiuni jubiliare ale unor întâlniri prietenești, deschise, rotariene. Voi sta de vorbă cu câte un Past Governor, mai mulți Președinți de cluburi, și-mi propun să accord 700 de medalii Paul Harris, acelor rotarieni autentici nominalizați de către cluburi. Vom premia excelența în Rotary așa cum am promis și vom avea  invitați speciali, cu care vom discuta despre cei 20 de ani de Rotary în cele două țări. Totul, într-o oră – ORA GUVERNATORULUI –  dedicată jubileului 90-20, până în data de 20 iunie cu ocazia Conferinței districtuale.
 
20 de ani, în 20 de episoade, până în 20 iunie 2020.
 
Cu prietenie rotariană,
Marian Neagoe