IMPLICĂ-TE, ÎMPĂRTĂȘEȘTE, INSPIRĂ!
Fii parte a Programului de Mentorat al Districtului 2241 România & Republica Moldova!

Programul de mentorat aduce împreună întreaga familie Rotary.
Prin acest program putem crea punți între cele 2 generații, fiind facilitată o experiență transformatoare pentru ambele părți.

Poți fi parte a programului de mentorat fie ca mentor, fie ca mentee:
o Fii parte a Programului în calitate de mentor: mentorii pe care îi căutăm pentru acest Program sunt membri care își doresc să se implice în dezvoltarea comunității Rotaract și să creeze legături cu aceasta, oferind mentorat pentru cel puțin un membru Rotaract din Districtul 2241; mentorii au deschiderea de a crea un cadru potrivit pentru dezvoltare, ascultare empatică și ghidaj pe baza procesului de mentorat, care este dezvoltat pentru a răspunde obiectivelor mentee-ului.

o Fii parte a Programului în calitate de mentee: membri care își doresc să se dezvolte personal și profesional; membri care își doresc să dezvolte conexiunea pe care o au cu comunitatea Rotary și să înțeleagă în profunzime organizația și felul cum aceasta funcționaează. Mentee sun membri care au obiective clare de dezvoltare și sunt deschiși să le împărtășează cu mentorul în cadrul programului de mentorat, căutând împreună cu acesta calea optimă și autentică în a le atinge.