Dragi prieteni,

În anul mandatului 2019-2020 celebrăm 90 de ani de prezență Rotary în România și 20 de ani de existență a Rotary D2241 România & Republica Moldova. Sunt atâția ani în care Rotary a făcut istorie. Este un privilegiu nespus de mare pentru mine să sărbătoresc, alături de voi toți, aceste momente unice pentru Districtul nostru!

Vreau să vă invit să experimentați puterea conexiunilor la Conferința Districtuală Virtuală din 19-20 iunie. Acest eveniment gratuit este destinat nu doar membrilor Rotary, ci și celor care doresc să ne cunoască mai bine și să înțeleagă spiritul rotarian, familiei tale și prietenilor tăi. Împreună vom celebra rezultatele extraordinare ale cluburilor Rotary în mandatul 2019-2020, anul în care am văzut cu ochii noștri cum Rotary Conectează Lumea. Vă invit să luați parte la această experiență care să ne aducă tuturor mai multă inspirație, creativitate și să ne deschidă ușile spre noi oportunități, transformatoare și pline de însemnătate.  

În cadrul acestui eveniment, vom  premia excelența în Rotary a membrilor și cluburilor. În timpul zilei vor avea loc  prezentări susținute de către liderii Rotary D2241, discuții conduse de speakeri inspirați.

Acum, mai mult ca oricand, Rotary conectează lumea!  

Totodata in cadrul conferintei am organizat sesiuni de fundraising pentru DDF.