Monografia Jubiliară – Cartea de Aur

În acest an de Guvernorat, mi s-a oferit posibilitatea să vă cunosc pe voi, oameni excepționali, cu care am materializat proiecte remarcabile. În realitate, doar asta contează, doar asta rămâne în urma mea. Zidul bunătății care va fi construit mai departe. Și asta doar prin exemplul personal al celor mai puternici, onești, fericiți, împliniți, modești, curați sufletește rotarieni autentici pe care i-am cunoscut, sau pe care i-am descoperit. Rotary plantează ACUM! Aceste semințe vor crește, și roadele vor fi dulci.

De aceea, pentru a onora eforturile tuturor cluburilor și rotarienilor din România și Rep. Moldova, și pentru a le face cunoscute tuturor, am decis să las în urma mea o CARTE DE AUR, care să însumeze cele mai bune proiecte , dar și  impactul acestora în comunitatea pe care o servim în autentic spirit rotarian. Au existat numeroase tentative de-a lungul anilor, dar cu un volum uriaș de muncă, răbdare, perseverență, entuziasm, creativitate, acest vis s-a materializat ACUM. Felicit cluburile și membrii Rotary care stau în spatele acestei realizări. Este o monografie unică, simbolică, un album care va prezenta posterității rezultatele concrete ale tuturor membrilor Rotary din România și Republica Moldova, în cei 20 de ani unici. 

Răsfoind paginile acestui album, mă simt extrem de onorat și mândru de a fi devenit al 20-lea Guvernator Rotary D2241 România și Rep. Moldova.