DISTRICT TRAINING ASSEMBLY  – 11-14 aprilie 2019

Adunarea Districtuala de Instruire a Secretarilor și Trezorierilor Aleși

 

Dragi prieteni,

Îmi face o deosebită plăcere să vă invit la DIS.T.AS. & DTTS(2) 11-14 aprilie 2019, la programul conferinței de pregătire a celor ce urmează să preia funcțiile de Secretari și Trezorieri ai cluburilor în mandatul 2019- 2020, deoarece activitățile Secretarului și Trezorierului sunt extrem de importante pentru buna organizare și funcționare a oricărui club.

Fac o invitație, pe această cale, și viitorilor președinți de cluburi, precum și membrilor Comitetului Districtual care nu au reușit să ajungă la PETS Oradea din 14-16 martie.

De altfel, oricare rotarian din D-2241 este bine-venit să participe la toate evenimentele, pe care le organizăm, de fapt, pentru voi toți prietenii din Districtul nostru.

Vă aștept pe toți în luna aprilie să ne cunoaștem personal și să ne bucurăm împreună de o experiență Rotary unică!

Ce vă pregătim pentru DISTAS 2019:

– prezentări, training-uri și workshop-uri utile, cu aplicabilitate în cluburile voastre

– condiții deosebite în care veți putea cunoaște și interacționa cu ceilalți membri Rotary din District

– tururi zilnice, gratuite ale orașului oferite de ghizii noștri specializați

– seri memorabile pregătite de echipa noastră de entertainment (Cina de gală românească)

– degustări de vin în Salonul Vinurilor Millésime, din Cetatea Oradea, care se ocupă cu promovarea culturii și civilizației vinului

– cazare la Hotel Ramada – aici funcționează primul și singurul WineSpa din România

– cazare la Hotel Continental Forum – singurul hotel cu piscină cu apă geotermală (37°C) din Oradea (asemănător cu Băile Felix), unde  vă puteți relaxa

– vizitarea Muzeul oraşului Oradea

– vizitarea  Cetăţii Oradea

La DIS.T.AS 2019 Oradea veți primi toate informațiile și instrumentele utile și specifice Rotary care să vă ajute să vă îndepliniți cu succes rolurile de conducere în următorul an rotarian. Vom explora împreună ce oportunități avem prin Rotary pentru a îmbunătăți viața în comunitățile în care trăim și cum putem să amplificăm impactul proiectelor noastre.

Pentru a face această experiență memorabilă, vreau să vă încurajez să veniți împreună cu partenerii sau partenerele voastre pentru care am pregătit un program special: activități de recreere, nenumărate tururi turistice ale frumosului nostru oraș, shopping și, de ce nu, spa.

Aștept cu mare nerăbdare să ne revedem la DIS.T.AS 2019 Oradea!