06.07.2019

Locaţie: Sinagoga Zion Oradea & Armonia Venue Oradea

 

Dragi prieteni,

Ne mai despart doar câteva zile de începutul noului an rotarian.

Rotary Connects the World, tema sub care ne vom desfășura activitățile în mandatul 2019-2020, este, în același timp, și o filosofie pe care vă invit să o integrați în viețile voastre.

Vă dau întâlnire din nou la Oradea, pentru a înțelege mai bine prioritățile nostre.

Să ne unim forțele pentru a aborda provocările frumoase pe care noul an rotarian le aduce, astfel încât impactul acțiunilor noastre să facă o diferență măsurabilă cât mai mare în comunitățile în care trăim.

Vă invit pe această cale să participați la Lansarea programului de guvernare pentru anul 2019-2020 „Rotary Plantează ACUM”, pentru copiii noștri, pentru viitor, care se va desfășura sub egida temei “Rotary Connects the World”.

Acțiune

Conștiință

Unitate

Mentalitate

Evenimentul de lansare va avea loc în data de 6 iulie la Sinagoga Zion din Oradea și va fi continuat, în aer liber, la Armonia Venue, unde ne vom putea bucura împreună de prietenia rotariană care ne leagă, în compania colegului și invitatului nostru special, Dumitru Dorin Prunariu, primul cosmonaut român.

Pentru AG, programul va începe mai devreme, în 6 iulie la ora 10, la Hotel Ramada, unde ne vom întâlni pentru dezbaterea proiectului districtual și pentru conturarea direcțiilor de acțiune. Va fi prezentată viziunea comună asupra unor arii de interes major pentru cluburi, cum ar fi membership, leadership, fundraising, comunicare, prevenirea conflictelor  sau imagine publică din perspectiva temei anului 2019-2020 “Rotary Connects the World”.

Program

VINERI 5 IULIE

19.00 Cină de bun venit – Hotel Ramada

SÂMBĂTĂ 6 IULIE

10.00 – Prezentări în plen – Hotel Ramada

14.30 – Prânz – Hotel Ramada

17.00 – Sinagoga Zion pentru Lansarea programului de guvernare pentru anul 2019-2020

video: Sinagoga Neologă Sion Oradea

20.30 – Armonia Venue pentru networking

video: Armonia Venue

Cost participare neworking party Armonia Venue:

Membrii Rotary – 250 RON

Rotaract/Interact – 200 RON

Închei cu un scurt preview al programului de guvernare Rotary plantează ACUM și vă invit să vă înregistrați online aici.

Cu prietenie,

Dr. Marian Neagoe  

District Governor 2019-2020

Rotary International, District 2241 – România & Rep. Moldova

District Membership Committee Chair 2016-2019

PP Rotary Club Oradea