O experiență unică pentru tine și clubul tău!

14-17 martie 2019

P.E.T.S. – PRESIDENT ELECT TRAINING SEMINAR

D.T.T.S. – DISTRICT TEAM TRAINING SEMINAR

Rotary P.E.T.S. și D.T.T.S. Oradea 2019 reprezintă oportunitatea tuturor președinților aleși de a se pregăti pentru anul rotarian 2019-2020, alături de lideri remarcabili ai districtului veniți special pentru a le oferi informațiile și încrederea de care au nevoie pentru a-și gestiona noul rol.   

Astfel organizatorii evenimentelor au dezvoltat pentru tine și echipa ta un curriculum bazat pe anii de experientă și feedback-ul participanților anteriori. Mai mult decât atât, vei avea ocazia să te întâlnești cu Guvernatorul Ales 2019-2020, asistenții guvernatorului și întreaga lui echipă de lideri ai districtului, echipă din care faci și tu parte.  

Acest seminar intensiv de instruire a fost conceput pentru a încuraja învățarea rapidă, prieteniile și schimbul de experientă, astfel încât să le permită participanților să obțină beneficii maxime din materialele prezentate, precum și din toate atelierele de instruire. 

În cadrul P.E.T.S. și D.T.T.S. vor avea loc numeroase prezentări susținute de către liderii Rotary D2241, discuții conduse de speakeri inspirați și sesiuni de grup ce au ca scop nu doar prezentarea obiectivelor specifice pentru următorul an rotarian, dar și sporirea relațiilor de prietenie dintre liderii cluburilor.

 

Este important să ții minte că pregătirea ta de acum, pentru preluarea mandatului, este esențială pentru atingerea obiectivelor pe care le-ai stabilit pentru clubul tău. În calitate de președinte ales, vei lucra împreună cu guvernatorul și cu echipa lui de conducere pentru a stabili obiective anuale care să sprijine planul strategic al clubului tău.

Împreună, veți avea prilejul de a vă bucura de prietenii vechi din district sau chiar să legați prietenii noi. P.E.T.S. și D.T.T.S. nu au în vedere doar dezvoltarea abilităților tale de liderdar îți oferă și ocazia de a petrece un weekend minunat alături de soț/partener într-o atmosferă memorabilă

 

Organizatori:

Rotary Club Oradea, Rotary Club Baile Felix, Rotary Club Oradea 1113, Rotary Club Oradea Art Nouveau, Rotary Club Oradea Insignis, Rotaract Oradea, Interact Oradea

 

 

 

Dragi prieteni rotarieni,

PETS & DTTS 2019 este un eveniment mult așteptat în care ne vom întâlni cu membrii Rotary din toată țara, vom învață unii de la alții și ne vom pregăti pentru a face schimbări reale, de durată în comunitățile noastre dar și în noi înșine.

Astăzi, mai mult ca niciodată, suntem chemați să devenim sursa de inspirație pentru familia noastră, pentru colegii, prietenii, vecinii și membrii comunității noastre prin felul în care facem diferența în jurul nostru. Fiecare cu darurile cu care a fost înzestrat, cu ceea ce poate, acolo unde e. Doar așa putem pune fiecare umărul la viziunea Rotary, la realizarea schimbării în mai bine pe care ne-o dorim cu toții.

A fi membru Rotary este o chemare pe care doar testul timpului o poate confirma. Rotary ne provoacă să devenim mai buni, mai ambițioși, să ne străduim să atingem obiective mai înalte și să încorporăm SERVICUL MAI PRESUS DE NOI ÎNȘINE în viața de zi cu zi.

Implicarea voastră în proiecte  diverse și cu impact puternic în comunitatea din care faceți parte mă face să mă simt extrem de onorat că vă sunt coleg și îmi dă speranța faptului că împreună putem amplifica și mai mult rezultatele eforturilor voastre, că împreună, doar împreună putem construi o lume mai bună.

Într-un ocean de nevoi și indiferență, înarmați cu putere și curaj, pentru pace socială, pentru educație și sănătate, pentru prietenie in cadrul comunității cat și cu planeta noastră îngăduitoarepentru copiii nostri, pentru viitorul nostru, acum este momentul să pășiți în față, să vă înarmați cu toate cunoștințele necesare pe care vi le punem la dispoziție și să vă asumați cu onoare rolul de lideri conducători ai cluburilor voastre.

Împreună cu echipa de organizare v-am pregătit un orar bogat în training-uri, workshop-uri, dar și multă distracție. Zilnic sunt ore dedicate tururilor ORADEA – CAPITALA ART NOUVEAU.

Veți avea parte de seminarii de pregătire cu specialiști recunoscuți în domeniul lor de la care veți învăța cum să vă conduceți eficient clubul, să întăriți legăturile de prietenie dintre membri, cum să accesați fonduri pentru proiectele pe care le desfășurați, veți cunoaște alți lideri Rotary din districtul nostru, veți avea ocazia să discutați și chiar să colaborați pentru a amplifica impactul pozitiv și de durată pe care Rotary îl are în comunitatea în care trăim.

Va fi un program de pregătire intens la finalul căruia vă promit că veți avea toate resursele necesare pentru a deveni un lider Rotary autentic pentru a vă conduce cluburile pe calea prieteniei, pentru o lume mai bună, pentru a servi eficient în comunitate și pentru a deschide o arie întreagă de posibilități.

Cred cu tărie că, după acest seminar vom fi mai în măsură să demonstrăm valoarea Rotary: aceea de a face cu adevărat diferența prin prietenie pentru promovarea înțelegerii internaționale, a bunăvoinței și a păcii!

Conștienți de misiunea pe care ne-am asumat-o, animați de vocația binelui , încrezători în abilitățile fiecăruia și prietenia ce ne leagă, am început ROTARY CONNECTS THE WORLD 2019-2020. Din acest motiv vă invit să veniți la Oradea cu inima deschisă, să vă cunoașteți colegii din marea familie Rotary, să aflați ce proiecte frumoase desfășoară în cluburile lor, să vă faceți prieteni noi și să vă bucurați de simplul fapt de a fi între prieteni.

Pe acest website veți putea să vă înscrieți la eveniment și să selectați opțiunile de cazare, cină și program pe care le considerați potrivite. Aici veți găsi toate informațiile necesare despre cazare, programul evenimentului, cine festive, dar și tururi turistice unice.

Abia aștept să ne întâlnim și să celebrăm bucuria de a face parte din această frumoasă comunitate de prieteni și lideri care schimbă în bine lumea în care trăiesc!

Cu prietenie,

Marian NEAGOE