Jason Stevens
arts & culture manager
Brief info

Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis autem vel eum iriure dolor.

O organizație minunată dedicată serviciului mai presus de sine, care se reunește pentru un scop comun –  acela de a face o diferență în întreaga lume. Sunt privilegiat să fac parte din familia Rotary.

Roxana Vidican, Rotaract Club Oradea

Am ales să fac parte din Rotary datorită faptului că valorile organizației corespund foarte bine cu valorile pe care trebuie să le avem cu toții – integritate, acțiune. Trebuie să lăsăm ceva în urma noastră, nu doar să vorbim.

Alexandra Bejan, Rotary Club Insignis

Rotary mă pune în contact cu alți oameni care sunt obișnuiți să își asume responsabilitatea pentru comunitățile din care fac parte – oameni care sunt gata mereu să se folosească de experiența profesională personală pentru a găsi diferite metode care să facă din lumea aceasta un loc mai bun.

Warren M., Rotary Club Oxford

Help Us Bring the Change We Need

Donate to help us work for a state, cares for our elders, and provide a safe, healthy and prosperous community for all of us.

Join our team and Make Us Stronger